Dit koele koffiedrankje is jouw verfrissing op een warme dag

Voor sommige koffiedrinkers gaan warme koffie met ijsblokjes niet samen. Het schijnt een dooddoener voor de smaak te zijn. Gelukkig denken wij en ook het wereldbekende merk Nespresso daar anders over. Het koffiemerk, denk aan de George Clooney reclames en je weet genoeg, lanceert daarom nét voor de zomer twee koffies die speciaal ontwikkeld zijn om met ijs te drinken. Drink this, haters. 

Twee varianten

De Ispirazione Salentina is soepel en stevig tegelijk. Deze blend heeft nootachtige aroma’s en Robusta-tonen. Mix deze koffie met rietsuikersiroop, ijs en amandelmelk en verwacht een friszoete ijskoffie.

De Ispirazione Shakerato is dan weer puur en krachtig met aroma’s van donkere cacao, geïnspireerd op de Caffè Shakerato, een Italiaans recept voor ijskoffie. Bereid deze in een shaker met ijs en suiker. Een volle body en rijke schuimlaag verzekerd!

881fb9d0-be66-43f0-9212-1dd0c077239a

De limited edition Ispirazione Shakerato en de Ispirazione Salentina zijn vanaf 18 juni voor een beperkte periode verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques en online te bestellen via de Nespresso-app en op Nespresso.com.

Lees ook: Dinner in the Park keert terug

Bron: Good Housekeeping | Beeld: iStock,  Nespresso

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+