Dinner at the Parc keert terug

Van 15 t/m 18 juni is Parc Broekhuizen voor de tweede keer het decor voor het gastronomische event Dinner at the Parc.

Tijdens het vierdaagse evenement laten ’s werelds meest gerenommeerde chefs hun culinaire kunsten zien samen met Parc Broekhuizen’s chefs Robert Poel, Thomas Diepersloot en Jacob-Jan Boerma. In totaal representeren de aanwezige chefs 31 (!) Michelinsterren. Het event biedt een afwisselend programma. Het openingsdiner wordt door vier van de meest gevierde Canadese chefs verzorgd, die speciaal voor deze gelegenheid hun krachten zullen bundelen. Zaterdag 16 juni zwaait o.a. de Franse driesterrenchef Pascal Barbot van het Parijse restaurant L’Astrance de scepter in de keuken. 17 en 18 juni worden Robert Poel en Thomas Diepersloot bijgestaan door 14 andere topchefs. Maandag zal het evenement feestelijk worden afgesloten met een Kitchen Party in het koetshuis. En dat wil je niet missen!

Klik hier voor meer informatie en het programma-overzicht.

Tekst: Lisa van der Heide

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+