Winactie: Rituals adventskalender t.w.v. €59,90 (gesloten)

Met de feestdagen in aantocht introduceert Rituals nieuwe adventskalenders waarmee je een ontspannen december tegemoet gaat. 

De kalenders

De adventskalenders van Rituals hebben de vorm van een kerstboom, waardoor ze erg leuk neer te zetten zijn als kerstaccessoire in huis. Hierbij bevat de Exclusive 2D-Adventskalender 24 luxe Rituals producten, zoals mini-geurkaarsen en The Ritual of Namasté Pure Face Oil. Deze is ook te verkrijgen in een travel-editie, die te koop is op geselecteerde luchthavens en cruiseschepen. Ook leuk: er is tevens een extra luxe adventskalender beschikbaar, de Deluxe 3D-Adventskalender. Dit exemplaar bevat 24 exclusieve cadeau’s, waaronder de items uit de vernieuwde Private Collection en de nieuwe Amsterdam Collection Body Mist.

Winactie

Ben jij, net als Elegance, dol op adventskalenders en Rituals? Dan hebben wij leuk nieuws! Elegance mag namelijk 3 exemplaren van de Exclusive 2D-Adventskalender  weggeven! Wil jij graag winnen en de decembermaand extra feestelijk ingaan? Volg ons dan op social media, meld je aan voor de nieuwsbrief en vul het onderstaande formulier in.

 

 

Tekst: Redactie Elegance Fotografie: Rituals

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+