Zuid-Holland: Kan-Did Ultimate Fashion

Kan-Did Ultimate Fashion

Vos in Tuinstraat 4, Den Haag

‘Ik zou allang met pensioen kunnen gaan. Maar werken houdt mijn geest jong en ik blijf onder de mensen: heel belangrijk. Mijn doelgroep is ook iets ouder. Vrouwen moeten er als vrouw uitzien, vind ik. Je vindt hier dan ook heel veel jurken, pantalons en mantels – maar beslist niet truttig. Een sneaker kan geweldig leuk staan onder een jurk of nette broek. Mijn tip: investeer in een goed pak, schoenen, tas horloge, én een lekker parfum. Dan kun je als vrouw de wereld aan. Kies zorgvuldig je spullen uit en probeer je te onderscheiden – dat is mijn motto. Voor inkoop van de nieuwe collectie ga ik naar Milaan, Parijs en Düsseldorf. Inspiratie haal ik uit de mensen op straat, maar ook uit modebladen en films: ik kijk er heel veel.’

‘Je vindt hier héél veel jurken’

Portret_MiekeJacobs

Eigenaresse Mieke Jacobs
Sinds 1969
Merken Peserico, Strenesse, Seductive, Barbara Schwarzer, Maison Common
Extra ‘Mijn winkel is gevestigd in hartje Den Haag, aan de Lange Voorhout tegenover Hotel Des Indes. Naast shoppen is er genoeg te doen!’
Mooie herinnering ‘Ik heb een heel mooi tasje gekregen van een vaste klant die ongeneeslijk ziek was. Ze leeft niet meer, maar toen ik de tas laatst droeg, kreeg ik het gevoel dat ze er nog was. Heel bijzonder.’

Op zoek naar meer fijne adressen in jouw regio? De Elegance Fashion Club is een exclusieve groep modewinkels die door de redactie zorgvuldig zijn geselecteerd.

Tekst: Elise Goulooze Productie: Vera Seegers

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+