Worden George en Charlotte bruidskindjes bij deze koninklijke bruiloft?

James Middleton, het broertje van Kate en Pippa Middleton, gaat trouwen en George & Charlotte worden misschien de bruidskindjes…

Royal wedding

James heeft zich verloofd met de prachtige Alizee Thevenet. “Ze zei ja!” deelt hij gelukkig op social media. “Het is geen geheim meer, iedereen mag het weten.”

Hij heeft een paar zware jaren achter de rug. Zo vertelde hij in 2016 over zijn depressie aan de Daily Mail. Hij voelde geen vreugde, opwinding of verwachting meer. Alleen nog maar hartkloppingen en wanhoop. Met therapie en medicatie werd hij beter en in 2018 leerde hij Alizee kennen. De Franse is financieel expert voor ITG Londen. Tijdens hun vakantie op St Bart maakt het stel hun relatie voor het eerst insta-official en nu staat er dus ook een bruiloft op de planning.

Het huwelijk zal in 2020 plaatsvinden, maar of dit in Engeland of Frankrijk zal gebeuren is nog de vraag. Wel weten we dat het in privésferen gevierd zal worden, maar uiteraard wel met een royalty-tintje. Nu nog afwachten of we zijn nichtje en neefje zullen zien op de foto’s. We houden jullie op de hoogte.

Tekst: Beau Monde/Redactie Fotografie: Instagram: jmidy

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+