Winactie: weekend naar Londen met Last Christmas (GESLOTEN)

Ben jij een groot liefhebber van de Engelse hoofdstad en kerst? Kun je niet stil blijven staan bij het horen van de (kerst)liedjes van Wham! en George Michael? Dan is dit de trip voor jou! Tijdens dit weekend kom je namelijk langs alle highlights en locaties uit de film, waarvoor het nummer This is how van George Michael speciaal is uitgebracht, én heb je uiteraard ook voldoende tijd om te shoppen.

De film

Hoofdpersonage Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Ze heeft een zware periode achter de rug en werkt het hele jaar als elf in een kerstwinkel. Haar leven staat op zijn kop als Tom (Henry Golding) plots in haar leven komt. Niet alles verloopt direct soepel tussen de twee, maar soms moet je een beetje ‘faith’ hebben…

Weekend Londen

Jij en je +1 verblijven één nacht in een luxe 4-sterrenhotel (inclusief ontbijt) in het centrum van de stad. Bij de prijs is tevens een retourvlucht inbegrepen vanaf Amsterdam Schiphol Airport en een transfer van en naar het vliegveld in Londen. De trip moet voor eind januari 2020 plaatsvinden. De dagen waarop wordt gereisd, zijn naar eigen keuze in te vullen.

Win

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Volg ons dan op social media, meld je aan voor de nieuwsbrief en vul het onderstaande formulier in.

Tekst: Redactie Elegance Fotografie: Universal Pictures International Netherlands

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+