Winactie: een trui van SuperCashmere

SuperCashmere. De naam verraadt het al: kasjmier van superkwaliteit. En wat helemaal super is? Dat je via Elegance kans maakt op een trui naar keuze van dit merk. 

Achtergrond

Oprichters Daan Ingelse en Casper Heersemans hebben allebei een geheel eigen achtergrond: Ingelse heeft na zijn rechtenstudie verschillende directiefuncties vervuld bij verschillende modebedrijven en heeft altijd een interesse voor mooie Italiaanse kleding gehad, terwijl Heeremans uit de reclamebranche komt. Na doen van verschillend werk binnen deze sectoren, besloten de mannen om dit jaar SuperCashmere op de markt te brengen. Met Ingelses ervaring in alle sectoren van de kledingmarkt en Heeremans’ kennis over marketing en communicatie, werd dat een succes.

Het merk

Bij het merk staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo produceert SuperCashmere truien, vesten en sjaals van goede kwaliteit, maar ook tegen een goede prijs. Naar eigen zeggen komt de beste kwaliteit kasjmier , wat met fijnste vezels betekent, van kasjmiergeiten uit Binnen-Mongolië. Deze geiten geven het beste wol vanwege de strengere winters in het gebied en het natuurlijke dieet van de geiten. De truien van SuperCashmere zijn gemaakt van 100% cashmere van de witte geiten uit Binnen-Mongolië: superzacht dus.

Winnen

Wil jij zo’n trui aan je kledingkast toevoegen? Elegance mag één lezeres blij maken met een boothals of een vleermuis trui. Hierop kans maken? Laat hieronder je gegevens achter, meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Succes!

Tekst: Mireille Sneekes

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+