Tover je huis om tot een paleisje met deze bloemen

Bloemen in huis zorgen voor positiviteit en opgewektheid. Ook geven bloemen je interieur een boost. Het is dan ook niet gek dat de bijzondere boeketten van Greetz steeds meer in trek zijn. Zowel om cadeau te geven als voor eigen gebruik. 

Voor ieder seizoen een nieuwe collectie
Bloemstyliste Nathalie Fasé is de designer die voor Greetz boeketten samenstelt. Ze combineert de mooiste seizoensbloemen combineert met bijpassende kleuren. Zo zie je in het voorjaar veel vrolijke boeketten met tulpen in pastelkleuren en in het najaar warme boeketten met amaryllis. En voor ieder interieur kun je wel iets passends kiezen, zoals een klassiek boeket, modern boeket of een speels boeket met veldbloemen.

Perfect accessoire voor in huis
Prachtige kleuren in huis, gestalt in een knappe vaas. Het maakt bloemen tot één van de meeste geliefde woonaccessoires. Een eyecatcher waarmee je het hele interieur ophaalt en accenten kunt verleggen. En in tegenstelling tot een meubelstuk, kun je een boeket ook weer makkelijk op een andere plek zetten.

Bezorgen?
Nieuwsgierig naar de bloemen? Bij bestellingen vóór 16:00 ontvang je de bloemen nog dezelfde dag. En – niet onbelangrijk – je hebt minstens een week plezier van je boeket, want Greetz geeft een versgarantie van acht dagen.

GREETZ

Tekst: Redactie

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+