Schoonheidsslaapje nodig?

Auping heeft een nieuwe app gelanceerd. Die maakt je wakker op het juiste moment van je slaapcyclus én levert persoonlijk matrasadvies op basis van je slaapgegevens.

Meer energie, een verbeterde concentratie, een betere gezondheid; en dan hebben we het nog niet over wat het doet voor je looks en de lijn. Goed slapen is van groot belang. Maar wat kun je doen om je nachtrust te verbeteren? Een van de basisvoorwaarden is een goed matras. Er zijn allerlei soorten en materialen op de markt en geen lichaam is hetzelfde. De gratis Auping Better Days app helpt je op weg met beter slapen én met het kiezen van de juiste matras.

Persoonlijk slaapprofiel

Enerzijds fungeert de app als slaapcoach: je krijgt tips om nog beter te slapen en wordt gewekt op het juiste moment van je slaapcyclus. Functionaliteiten die al bekend – en populair – zijn van andere slaap-apps, maar daar komt de mogelijkheid bij om de data om te zetten in een persoonlijk slaapprofiel. Een Auping-adviseur kan aan de hand van deze gegevens een passend matrasadvies geven. Ook handig: de app laat je zien hoe recht je ruggengraat op je huidige matras ligt.

Een matras voor iedereen

Het matrassenportfolio van Auping is overigens vernieuwd om nog beter aan te sluiten bij de voorkeuren en behoeftes van verschillende slapers. De matrassen worden zoveel mogelijk gemaakt van herbruikbare materialen. Koop je een nieuw matras bij Auping, dan mag je je oude inleveren, ongeacht het merk. Tot en met 5 juni krijg je dan ook nog eens €500 retour. Zo wil het merk zijn steentje bijdragen aan het verkleinen van de berg (ai!) matrassen die jaarlijks in de verbrandingsoven verdwijnt.

Op zoek naar ander leuk woonnieuws? Lees het hier.

Tekst: Roos Schoemaker & Sophie ten Bokkel Huinink Fotografie: Auping

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+