Out now: het grote jubileumnummer!

Het is feest, want Elegance bestaat 80 jaar! In ons grote jubileumnummer pakken we uit met feestelijke mode en de fraaiste haute joaillerie. En verrassende interviews met o.a. Prinses Laurentien, modeontwerpster Iris van Herpen en schrijver Boris Dittrich. Bo Tarenskeen en Jolanda van den Berg stelen de show in Scènes uit een huwelijk. Verder reizen we naar Oregon en analyseren we de veranderende maatschappelijke positie van de vrouw. 

Prinses Laurentien en Iris van Herpen

Het jubileumnummer staat wederom boordevol interviews. Prinses Laurentien over haar diverse agenda, de Raad van Kinderen en familie. Ook sprak Elegance met modeontwerpster Iris van Herpen: ‘Als Gucci belt, dan zeg ik nee’.

Scènes uit een huwelijk

Toneelschrijver Bo Tarenskeen en actrice Jolanda van den Berg ontmoeten elkaar tijdens een boekpresentatie bij uitgeverij de Harmonie. Deze is goed! Dacht Bo toen ze daar met elkaar aan de praat raakte. Maar Jolanda kwam net uit een relatie en stond niet te trappelen. Na hun tweede ontmoeting ging ze toch voor de bijl: ‘Die nacht lieten we elkaar niet meer los.’

Juwelenspecial

Met de fraaiste haute joaillerie, iconische juwelen uit beroemde films en de duurste stukken ter wereld. Schitterend!

Elegance bestellen

Het grote jubileumnummer van Elegance ligt nu in de winkel, of bestel deze én eerdere edities hier online. Elegance als eerste ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af — dan ontvang je ook een collier van Nederlands juwelenhuis Ana Dyla.

Tekst: Lisa van der Heide

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+