Out now: groot horoscoopnummer

Wat hebben de sterren sterren in 2018 voor jou in petto op het gebied van liefde, familie en carrière? Je leest het in de Grote Jaarhoroscoop! Maar er is meer. Spraakmakende interviews met o.a. Jessica Chastain, Kristin Scott Thomas en Femke Halsema bijvoorbeeld. En een analyse over het veranderende schoonheidsideaal van de vrouw. Verder schittert een internationaal befaamd koppel in Scènes uit een huwelijk en bieden we ruim 36 mode- en beautytrends. 

Jaarhoroscoop

Krijg je in 2018 steun van de ambitieuze planeet Saturnus om je carrière die langverwachte boost te geven of komen de planetaire plaaggeesten Saturnus en Pluto langs om je eens even flink aan de tand te voelen? In de Enige Echte lees je wat de sterren voor jou in petto hebben.

Interviews

Ook in het grote horoscoopnummer lees je verrassende interviews. Met Jessica Chastain hebben we het over succes, Hollywood en vrouwenrechten. Ook sprak Elegance Femke Halsema over haar politieke carrière, optimisme en inspiratiebronnen.

Analyse

In de tachtig jaar nadat Jean Harlow als grote schoonheid werd vereerd, is het schoonheidsideaal talloze malen ingrijpend veranderd. Onder invloed van economische schommelingen en ontwikkelingen in de kunst- en mediawereld, vormden zich steeds nieuwe ideeën over hoe de ideale vrouw eruit moest zien.

Scènes

Jurlylid voor So you think you can dance? Dan Karaty ontmoette zijn vrouw Natascha ruim elf jaar geleden in een restaurant in L.A.. Hij was meteen verkocht: ‘Het was iets in de manier waarop ze hallo zei.’

Elegance bestellen

Het grote jubileumnummer van Elegance ligt nu in de winkel, of bestel deze én eerdere edities hier online. Elegance als eerste ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af — dan ontvang je ook een jurk van Nederlandse modelabel LaDress.

 

Tekst: Lisa van der Heide

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+