Nu in de winkel: Elegance zomerzotheid

Grote namen in de nieuwe Elegance. We spraken actrice Rachel Weisz over dromen en Christine Baranski over Mama Mia! Here we go again, dé feelgood film van het moment. Verder nemen we de week door met Taco Dibbits, hoofdredacteur van het Rijksmuseum en bespreken we de loopbaan van Narda van ’t Veer. We reizen naar Belize en Fins Lapland en kijken binnen bij interieurontwerpster Sumari Krige in Kaapstad.

Frida Kahlo

Feministe, activiste, icoon en vrije geest… Met de expositie Frida Kahlo Making Her Self Up eert het V&A Museum in Londen de veelzijdige vrouw die ze was.

Elegance Book Club

Volg ons op Instagram via @elegancebookclub en lees mee met onze pick of the month. Ook vind je hier Q&A’s met schrijvers, boekentips en fijne winacties. Deze maand lezen we Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil. Het exclusieve interview lees je op pagina’s 122 t/m 123.

Scènes uit een huwelijk

Actie Liz Snoijink en Nicolaas Oldenburg ontmoetten elkaar in een tangosalon. Zij viel als een blok voor zijn elegante manier van dansen. Hij had meer tijd nodig. Liz: ‘Ik dacht op een gegeven moment: ik moet krachtig optreden, anders wordt het nooit wat.’

Elegance bestellen

Elegance Zomerzotheid ligt nu in de winkel, of bestel deze én eerdere edities hier online. Elegance als eerste ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af en ontvang een kledingbon van Miss Chaos t.w.v. €60.

Tekst: Redactie

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+