Nu in de winkel: de Royal Allure editie

Wat er in dit themanummer zoal te lezen valt? Een overzicht van de best geklede royals en elite van toen en nu bijvoorbeeld, maar ook een dossier over het kunstimperium van de Getty-familie en een artikel over luxe cosmetica met een royaal prijskaartje. Verder; veel lentemode, reisverhalen naar Zweden en Gent én spraakmakende interviews met onder andere Julia Roberts en Nathalie Portman. Kortom, wil je lezen.

Mode

De trend du moment volgens onze redactie? De safari look, maar ook mode in violet, sportieve items en luchtige pakken doen het goed. Geef je garderobe dus snel een voorjaarsupdate middels onze favoriete mode-items en ga voor louter stralende lentelooks.

Scènes uit een huwelijk

Katja Schuurman en haar husband to be Freek van Noortwijk schitteren in Scènes uit een huwelijk: ‘Ik dacht: ik ga mijn hart niet door haar laten breken.’

Interviews

Elegance vloog naar The States en sprak daar Nathalie Portman en Julia Roberts over hun carrières, faam en privélevens. Julia:’Leef het leven wat je echt gelukkig maakt.’

Elegance bestellen

De nieuwe Elegance ligt vanaf vandaag in de winkels. Wil je Elegance altijd als eerst ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af. Je kunt deze editie, net als eerdere edities, ook online bestellen. Daarvoor klik je hier.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+