Noord-Holland: Thalians Fashion

Thalians Fashion

Willemsparkweg 57, Amsterdam-Zuid

‘Thalians is dé jurkjesshop van Amsterdam-Zuid en bevindt zich in een prachtig negentiende-eeuws pand. We richten ons op de artistieke, denkende vrouw, die zich in de eerste plaats voor zichzelf kleedt en diverse draagmomenten kent: promotie, huwelijk, rode loper of het schoolplein. Uit eigen ervaring kunnen we ons in onze klant verplaatsen. Schitteren waar het gepast is en kracht uitstralen wanneer nodig. Regelmatig is ook onze kleur-keuzeconsultant Mirjam Bach aanwezig. Onze collectie is op elkaar afgestemd met inbegrip van de accesoires en schoenen voor een complete outfit. We shoppen ook voor onze klanten en zoeken naar verrassende en het liefst onbekende labels en combinaties in Europa en de VS. Hot dit seizoen zijn de kimono-jas met bijpassend jurkje, het streeppak, de jumpsuit en de lange boho-dress.

‘Kleurrijke high-end fashion voor betaalbare prijzen’

thailans1

Eigenaresses Simona Simon & Marike Bos
Web thalians.nl
Sinds 1985
Merken Atos Lombardini, Gerard Darel, Gustav, Hale Bob, Hinth, Tessa Koops, Penny Black, Versace Jeans, Isabel de Pedro en Etxart & Panno
Extra ‘Zoek je iets in het bijzonder? wij gaan shoppen en geven je persoonlijk een seintje.’

Op zoek naar meer fijne adressen in jouw regio? De Elegance Fashion Club is een exclusieve groep modewinkels die door de redactie zorgvuldig zijn geselecteerd.

Tekst: Elise Goulooze & Isabelle Arts Productie: Vera Seegers

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+