Noord-Brabant: Misses

Misses

Ginnekenweg 79, Breda

‘Met de komst van deze modezaak in januari is een langgekoesterde droom in vervulling gegaan. In Misses hangt een relaxte sfeer en ik bied mooie, exclusieve kleding en accessoires aan van goede kwaliteit. Ik heb in Italië en Frankrijk gewoond en mijn liefde voor deze landen vind je terug in de merken die ik aanbied. Inspiratie haal ik onder meer uit tijdschriften en van Pinterest (het online inspiratieprikbord, red.), maar ook op de modebeurzen in Parijs. Het publiek en aanbod op deze beurzen is geweldig: het is net een fashionshow, ik kijk mijn ogen uit. Ik stem de nieuwe collectie deels af op de wensen van mijn klanten en deels op mijn eigen gevoel. Op modegebied voel ik trends heel goed aan. Het komt regelmatig voor dat ik die trends ook terugzie bij de collecties van de modehuizen. De musthaves voor aankomende winter zijn een getailleerde jas, het liefst in de kleuren camel of zwart, en een leren broek. Het sluit mooi aan bij mijn favoriete modestijl Parisian chic, met stijliconen als Carine Roitfeld en Isabel Marant, ofwel chic met een stoer randje. Je kunt er unieke kledingcombinaties mee maken.’

‘De musthave vooraankomende winter is een getailleerde jas, het liefst in de kleuren camel of zwart’

Misses_portret

Eigenaar Myrthe van Schuppen
Web misses-breda.nl
Sinds 2015
Merken o.a. Isabel Marant Étoile, Forte Forte, Vanessa Bruno, Paul & Joe, Jérôme Dreyfuss
Extra ‘Misses ligt aan de leukste winkelstraat van Breda: de verbinding tussen het centrum en het Ginneken.’
Fijne herinnering ‘De eerste keer dat ik de deur van mijn winkel opende.’

Op zoek naar meer fijne adressen in jouw regio? De Elegance Fashion Club is een exclusieve groep modewinkels die door de redactie zorgvuldig zijn geselecteerd.

Tekst: Elise Goulooze Productie: Arabella Memdouh

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+