Noord-Brabant: Jurc

Jurc

Kleine Berg 31, Eindhoven

‘Het komende seizoen staat in het teken van verleiding; een mooi jasje en broek van zacht leer mogen daarom niet ontbreken. Maar ook zijden tops en blouses doen het goed. In onze winkel vind je draagbare mode van topontwerpers. Het belangrijkste is dat een klant zichzelf blijft. Een casual type dat gek is op jeans zal ik niet snel in een bloemenjurk hijsen. Bovendien geef ik eerlijke adviezen en weet ik precies wat mijn klanten in de kast hebben hangen. Mode is mijn passie; ik koop niet in vanuit een commercieel oogpunt, maar heel gericht naar de wensen van mijn klanten. Inspiratie haal ik uit modeshows, musea, interieur en films. En door te kijken naar de mensen op straat. Vooral in Parijs, dé modestad wat mij betreft. Monica Bellucci is voor mij een stijlicoon, wat een prachtige vrouw. Wat mannen betreft: Tom Ford vanwege zijn perfectionisme. En Daniel Craig, een midden-veertiger die het maximale uit z’n leven haalt. Een voorbeeld van een echte man met stijl.’

‘Je vindt hier draagbare mode van topontwerpers’

image2

Eigenaar Paul Becker
Web jurc.nl
Sinds 1997
Merken Acne Studios, MM6, Paul Smith, Theory, Roberto Collina
Extra ‘We hebben voor zowel vrouwen als mannen een uitgebreid aanbod.’
Mooie herinnering ‘De spontane ontmoeting met Tom Ford toen ik onlangs in Milaan was voor zaken.’

Op zoek naar meer fijne adressen in jouw regio? De Elegance Fashion Club is een exclusieve groep modewinkels die door de redactie zorgvuldig zijn geselecteerd.

Tekst: Elise Goulooze Productie: Arabella Memdouh

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+