Nicolette Kluijver & Joost Staudt

Goed nieuws! Nicolette Kluijver is schoon verklaard van kanker, zo meldt de presentatrice op haar Instagram. In onze populaire rubriek Scènes uit een huwelijk schittert Nicolette met haar partner Joost Staudt (nu in de winkel!). Het paar vertelt openhartig over hun relatie: ‘Ik zag hem staan en dacht: wat een foute schoenen, maar wat een leuke vent!’

Scène 1

September 2010. Een hip café-restaurant in Amsterdam-Noord.

Een bekende televisiepresentatrice en een plastisch chirurg ontmoeten elkaar op een verjaardagsfeest. De jarige heeft hen uitgenodigd met maar één doel: hen aan elkaar te koppelen.

N: ‘Het is allemaal de schuld van Floortje Dessing. Zij is een vriendin van Joost en toen ze mij zag op de redactie van 3 op Reis dacht ze: potverdorie, die twee die horen samen. Zij heeft ons toen gekoppeld. Ze belde Joost en zei: ‘Ik ken jouw vrouw’. En tegen mij zei ze op de redactie: ‘Ik ken jouw man.’
J: ‘Floortje had gezien wat voor een ellende ik had met relaties. En ze wist gewoon zeker dat Nicolette de ideale vrouw voor mij was. Ze besloot dat wij elkaar zouden ontmoeten op haar verjaardagsfeest. Al haar vrienden waren op de hoogte van haar plan en dat was heel ongemakkelijk voor ons. Iedereen zat stiekem te kijken of we bij elkaar in de smaak zouden vallen.’

‘Ik stond nog maar nauwelijks op de pont naar het Centraal Station en toen waren we al aan het sms’en’

Nicolette Kluijver & Joost Staudt

N: ‘Ik had tegen Floortje gezegd: sorry maar dit wordt niets. Ik dacht: een plastisch chirurg met een veel te dure auto en een groot huis, ik val helemaal niet op dat soort mannen. Mijn vriendjes waren altijd rockers vol tatoeages. Maar toen ik hem zag staan, dacht ik: wat een foute schoenen, maar wat een leuke vent!’
J: ‘Normaal loop ik gewoon op gympies. Maar ik had die dag een congres en daarvoor had ik nette schoenen aangetrokken.’
N: ‘Iedereen op dat feest hield ons in de gaten. Uiteindelijk zei ik tegen Joost: geef me je nummer, ik bel je wel. En toen ben ik weggegaan, want ik voelde me te opgelaten. Maar ik stond nog maar nauwelijks op de pont naar het Centraal Station en toen waren we al aan het sms’en.’

Meer lezen?

Het hele interview lees je in de nieuwste editie van Elegance: bestel ‘m hier!
Meer Scènes uit een huwelijk lees je ook in onze
Library.

Tekst: Renate van der Zee Fotografie: Stef Nagel Haar & make-up: Nadjesda Tolsma Styling: Brigitte Kramer

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+