Doe mee en win: de Allerhande Luxe Kerstbox t.w.v. €75 voor 4 personen (GESLOTEN)

Wil jij met kerst graag een spectaculair diner op tafel zetten? Albert Heijn heeft een fantastisch kerstdiner samengesteld in een luxe Kerstbox. Hierin zitten alle ingrediënten en recepten voor een heerlijk 4-gangen diner. Iets voor jou? Goed nieuws! Elegance mag drie boxen weggeven.

Alles-in-1

Het hele jaar houden Nederlandse gezinnen flink wat ballen in de lucht. Tegen het einde van het jaar wordt het tijd de teugels wat meer te laten vieren. Het aantal feestelijke gemaksproducten groeit explosief en dit jaar is het aanbod speciaal voor de feestdagen uitgebreid; denk aan bijna-klaar gerechten tot boxen met complete menu’s. Albert Heijn speelt hier goed op in met de Allerhande Kerstboxen.

Inhoud

De Allerhande Kerstbox bestaat uit:

  • Salade van garnalen, rivierkreeftjes en paarse wortellinten
  • Geroosterde bloemkoolsoep met wortelpeterselie en kruidenolie
  • Hertenbiefstuk met homemade blauwe-bessen-cranberrysaus, sperziebonen en aspergebroccoli met citroendressing en walnoten en aardappeltorentjes met rozemarijn en parmezaan
  • Chocomousse met pecannoten, blauwe bessen en creamy kokos

De boxen zijn beschikbaar voor 2 of voor 4 personen. Je kan de boxen bestellen tot en met 19 december. Bij het bestellen kan je kiezen voor een bezorg- of ophaalmoment op 22, 23 of 24 december. Ga voor meer informatie over de decemberboxen van Albert Heijn naar http://ah.nl/decemberboxen.

Winnen?

Elegance mag drie Allerhande Kerstboxen weggeven. Vul onderstaand formulier in en misschien zit jij deze kerst wel te smullen van dit overheerlijke diner.

Meedoen kan t/m 10 december.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+