Elegance, de eerste glossy van Nederland

Elegance is de eerste en stijlvolste glossy van Nederland. Sinds 1937 biedt Elegance inspirerende en verrassende reportages en verhalen op het gebied van mode, beauty en lifestyle, kunst en cultuur, reizen en maatschappij. Steeds stijlvol vormgegeven en gefotografeerd, en altijd gericht op de elegante, hoogopgeleide vrouw die graag haar interesses verder wil ontplooien.

Jules Perel richtte Elegance op in 1937, maar in 1940, aan het begin van de oorlog, werd de publicatie van Elegance gestaakt. In de zomer van 1946 rolde het eerste nummer na de vrede weer van de pers. Stijlvol en origineel als altijd, tot aan de dag van vandaag.

Elegance anno 2017

Zowel in print als online vindt de lezeres de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, beauty, accessoires, reizen, culinaire zaken en – heel belangrijk in Elegance – kunst & cultuur. Ook is er in iedere editie veel aandacht voor werk en carrière. Daarnaast biedt Elegance elk jaar de beroemde jaarhoroscoop. Volgens vele lezeressen De Enige Echte.

Sterke vrouwen

Elegance speelt in op de interesses van haar lezers en informeert hen daarover met prikkelende verhalen en interviews en actuele, inspirerende reportages. Sterke persoonlijkheden staan centraal, vrouwen die een actieve rol spelen in de maatschappij en positief in het leven staan.

Rijk verleden

Elegance put nog altijd dagelijks inspiratie uit haar rijke archief. Bekijk hieronder een selectie van bijzondere covers uit het verleden.