Made at home

Sterrenchef Giorgio Locatelli verzamelde in Made at Homerecepten waarvan hij thuis geniet. Dat kan in zijn geval in Londen, waar hij woont en werkt, in Puglia (Zuid-Italië), waar zijn vakantiehuis staat, of in Noord-Italië, waar hij zijn kinderjaren doorbracht. Thuis is waar hij kookt voor de mensen die hij liefheeft.

Het liefst eet de chef in het bijzijn van de mensen om wie hij geeft. ‘We eten de favoriete salade van mijn vrouw Plaxy, met wortel, appel, chili en munt, maar ook Toscaanse tomatensoep, frisse lenterisotto met gorgonzola, de ossobuco van mijn grootmoeder en de baci di dama, de chocolade ‘dameszoenen’ die me doen herinneren aan mijn kinderjaren.’

Winnen

Elegance geeft 3 exemplaren weg. Kans maken? Laat hieronder je gegevens achter.
Like Elegance op Facebook, Instagram en volg ons op Twitter.

Tekst: Sigrid Stamkot

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+