Lezersaanbieding: rondleiding ARTZUID

Al wandelend een tentoonstelling bekijken. Dat kan tijdens de Amsterdam Sculptuur Biënnale die dit jaar van 17 mei tot en met 15 september plaatsvindt. Voor ieder die benieuwd is naar deze beeldenroute: via Elegance profiteer je van een fijne lezersaanbieding. 

Tuin van Amsterdam Zuid

Tijdens de zomermaanden bezoek je natuurlijk liever buiten dan binnen een tentoonstelling. En die wens wordt vervuld tijdens de zesde editie van ARTZUID. ARTZUID is dit jaar een echte beleveningstentoonstelling die is samengesteld door acteur en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en kunsthistoricus en voormalig kunstcriticus Jhim Lamoree. De expositie bestaat uit meer dan zestig figuratieve beelden en ruimtelijke installaties in ‘de Tuin van Amsterdam Zuid’ waarvoor is samengewerkt met bekende internationale kunstenaars.

Curatoren

Als samenstellers en curatoren van deze editie, willen Romeyn en Lamoree het grote publiek bereiken en zullen zodoende op dezelfde manier te werk als in hun eerste kunstprogramma R.E.L: Romeyn en Lamoree. Het resultaat: een toegankelijke tentoonstelling ter lering en vermaak met een misschien wat ontregelende aanpak.

Bijwonen

Enthousiast geworden over ARTZUID en de bijbehorende aankleding van pleinen en de tentoonstelling van moderne en hedendaagse beeldhouwkunst? Profiteer dan van de lezersaanbieding van Elegance: een rondleiding van een uur door ARTZUID-directeur Cintha van Heeswijck die je verrast met de verhalen achter de beelden en koffie en een tosti toe voor €15 per persoon. Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Voor meer informatie over ARTZUID, klik hier

Tekst: Mireille Sneekes Fotografie: JWKaldenbach

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+