Keukengeheimen

Hoe weet je of geklopt eiwit stijf genoeg is en welke garde kun je het beste gebruiken? Dille & Kamille presenteert Keukengeheimen: een boekje vol slimme kooktips, handige keukenhulpjes en fijne recepten. Met fraaie illustraties van Yvette van Boven.

Ter ere van dit kookboekje, inclusief groente- en fruitkalender en kruidenwijzer, vond er een kookworkshop plaats in de kookstudio van Dille & Kamille op de Nieuwendijk in Amsterdam. Onder leiding van een professionele kok werden er uiteenlopende gerechten gemaakt; van een reuze rösti en bruschetta’s tot tiramisu, waar Elegance zich op stortte. Het resultaat proefden we na afloop. De tiramisu? Tsja, die was aardig gelukt – op de iets te harde lange vingers na. De gouden tip: doop ze net zo lang in de koffie tot ze sponzig aanvoelen, maar net niet uit elkaar vallen.

Bekijk hier een sfeerimpressie van de workshop:


Keukengeheimen
is voor €12,95 te koop in alle Dille & Kamille-winkels en via de site.

Klik hier voor meer culinaire inspiratie.

Tekst: Elise Goulooze

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+