IZY Fashion & Beauty

Izy Fashion & Beauty
Koninginnelaan 42a, Apeldoorn

‘Ruim een jaar geleden heb ik de deuren in Apeldoorn geopend. Na jarenlange ervaring bij mijn ouders in de winkel, Izy Beauty & Lifestyle in Vaassen, was het tijd om voor mezelf te beginnen. Je vindt hier voornamelijk kleding, maar ook mooie nichemerken op beautygebied, zoals de molecuulgeuren van Aether en het nieuwe Amerikaanse make-upmerk Smith & Cult. Mijn collectie bestaat uit een aantal vaste merken maar ik probeer ook nieuwe merken uit, zoals Herzen’S dit seizoen; ze staan bekend om hun zijde met stretch en hebben te gekke prints. Natuurlijk hou ik de trends in de gaten, maar vertrouw vooral op mijn eigen gevoel, want ik ken mijn klanten en hun wensen als geen ander. Elegantie en comfort, dat is belangrijk. Je kunt hier terecht voor stijlvolle basics, maar zeker ook voor meer opvallende items. Zo hebben we een goudkleurige leren broek van Suite22 in de collectie. Een eyecatcher en een van mijn persoonlijke favorieten.’

De trends dit voorjaar? Print en kleur!

Izy

Eigenaresse Jorien Kunst
Web facebook.com/Izy-Apeldoorn
Sinds 2015
Merken onder meer Penny Black, Japan TKY, Intropia, Noë, Blaumax
Extra ‘Ik heb een beauty- achtergrond. Op afspraak kun je hier make-upadvies krijgen of je nagels laten lakken.’
Mooiste herinnering ‘Dat is het eenjarig bestaan van mijn winkel, trots dat ik het voor elkaar heb gekregen!’

Op zoek naar meer fijne adressen in jouw regio? De Elegance Fashion Club is een exclusieve groep modewinkels die door de redactie zorgvuldig zijn geselecteerd.

Voor meer Elegance Fashion Club nieuws klik je hier. 

Tekst: Elise Goulooze Fotografie: IZY

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+