International Young Patrons Gala

Op vrijdag 28 juni organiseert Nationale Opera & Ballet de derde editie van het International Young Patrons Gala: hét culturele event van het jaar. 

Nieuw talent en gevestigde namen

Het International Young Patrons Gala is de enige avond waarop opera en het ballet samen een podium delen. Het gala bestaat uit een rijk programma dat geregisseerd is door twee jonge talenten uit de opera- en balletwereld: Peter Leung en Lisenka Heijboer. Zij bundelen hun krachten om de twee disciplines samen te laten stralen. Op het programma staan optredens van jonge begaafden zoals Katia Ledoux, Jamez McCorkle, de Junior Company van het Nationale Ballet en leden van de dit jaar opgerichte Opera Studio van de Nationale Opera. Aanstormende talenten dus, die naast gevestigde namen als Michaela DePrince, Claron McFadden, Anna Tsygankova en Igone de Jongh op het toneel verschijnen.

Teasers

Tijdens het gala zijn er teasers uit het programma van aankomend seizoen te zien met optredens van klassiekers zoals Carmen en Romeo en Julia. Ook zijn er bijzondere optredens die speciaal voor dit gala zijn gemaakt zoals het iconische Dying Swan dat geplaatst wordt in de context van milieuproblemen.

Voor kaartjes, klik hier

Tekst: Mireille Sneekes

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+