Hoogtepunten 25 jaar Mart Visser!

Mart Visser zit 25 jaar in het vak. Dat viert hij met een expositie aan de Herengracht. Daarin zijn Haute Couture stukken, prêt-à-porter en Artwork samengebracht. Bekijk onze video hier!

 

Beyond Context

Mode, accessoires en kunst zijn onder één dak verzameld. Gaat dat zien, want rauwe, kaalgeslagen ruimtes en statige stijlkamers dienen als decor voor zijn mode en steeds belangrijker wordende kunst. Voor de expositie worden iconische stukken, hoeden en objecten uit het archief afgewisseld met ontwerpen uit de huidige couture collectie (winter 2017-2018). Tevens is een selectie van showsuccessen en rodeloperjurken van Bekende Nederlanders te zien. Ook toont de tentoonstelling een imposant overzicht schilderijen, sculpturen en installaties. Zelfs Vissers eindexamencollecties voor Modeacademie Montaigne zijn te zien.

Concept store

Naast dit pop-up museum is er ook een tijdelijke concept store waarin de recente prêt-à-porter collectie verkrijgbaar is. Ter gelegenheid van de expositie heeft Visser vijf ‘icon items’ ontworpen. De items zijn als uitsluitend als limited edition in de concept store verkrijgbaar. Tevens is een team van stylisten aanwezig voor persoonlijk advies. That’s how we like it!

Openingstijden: dinsdag t/m zondag 12.00 – 18.00 uur. 

Tickets €10.

Tekst: Lisa van der Heide Fotografie: Carin Verbruggen

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+