Coccinelle vindt inspiratie binnenshuis

De nieuwe collectie van het Italiaanse merk is geïnspireerd op vier kamers in huis. In de collectie komen the ladies room, pink ladies bedroom, living room en kitsch-en voorbij, ieder met een eigen uitstraling en betekenis. 

De vier kamers representeren vier type vrouwen met ieder een eigen stijl. Omdat Elegance groot fan is van mooie tassen en goede kwaliteit, selecteren we hieronder onze favorieten per kamer:

The ladies room

De plek waar schoonheid het belangrijkste is. Make-up wordt bijgewerkt, haar geborsteld en parfum wordt opgespoten. Muse voor deze kamer is de sensuele Maria Schneider uit Last Tango in Paris. Veel strepen, het nieuwe vintage en subtiele dierenprints komen naar voren in deze collectie.

COCCINELLE (206) Euro 325

Tas, 325 EUR

COCCINELLE (211) Euro 325

Tas, 325 EUR

Pink ladies bedroom

Frenchy met roodroze haar en het stoere leren jasje van Rizzo liggend op bed in de film Grease. Deze tassen zorgen voor een ultieme pink girls uitstraling. Maar om het niet te ‘zoet’ te maken, bevatten de tassen wel zwarte details, goud en neon onderdelen.

COCCINELLE (29) Euro 460

Tas, 460 EUR

COCCINELLE (31) Euro 420

Tas, 420 EUR

Living room

Ga rustig zitten en relax in het licht van een haardvuur en luister naar de pianist die speelt op de achtergrond. Voor de woonkamer is gebruik gemaakt van leopard prints, bloemen en rustieke kleuren.

COCCINELLE (177) Euro 395

Tas, 395 EUR

COCCINELLE (51) Euro 525

Tas, 525 EUR

Kitsch-en

De keuken is het middelpunt van het huis. Hier worden taartjes gebakken en thee geschonken. Veel aandacht is besteed aan de details die je doen denken aan de je grootmoeders haar China-servies.

COCCINELLE (104) Euro 380

Tas, 380 EUR

COCCINELLE (105) Euro 350

Tas, 350 EUR

 

Tekst: Marjolein van de Munt Fotografie: Coccinelle

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+