Film en serie releases in oktober

De maand oktober nadert en dat betekent dat Netflix weer een hoop nieuwe films en series lanceert. En met de donkere, lange avonden voor op komst, zijn we daar maar wat blij mee. Dit zijn onze favoriete releases voor komende maand.

Rumor Has It – 1 oktober
Deze zalige romantische komedie, met Jennifer Aniston in de hoofdrol, gaat over een verloofde vrouw die niet helemaal zeker weet of ze wel wil trouwen met haar vriend (Mark Ruffalo). Tijdens de bruiloft van haar zusje ontdekt ze een groot familiegeheim. Hierdoor twijfelt ze aan haar identiteit en gaat op zoek naar de man die waarschijnlijk antwoord op alles heeft.

In The Tall Grass – 1 oktober
Als je van spanning én horror houdt, zit je met deze film goed. Komt de naam je bekend voor? Dat kan kloppen. Netflix heeft het gelijknamige boek van Stephen King namelijk verfilmd. Het verhaal gaat over een broer en zus, die tijdens een tripje opeens een luidde kreet van een jongen horen uit een veld met hoog gras. Uiteraard drijft het gras de twee uit elkaar. Zullen ze ooit nog de weg terugvinden?

Peaky Blinders (seizoen 5) – 4 oktober
Hoewel de eerste paar afleveringen al te zien waren op BBC, komt Netflix Nederland nu met het hele seizoen. Het belooft weer even spectaculair te worden als de vorige vier seizoenen.

Tekst: Marie Claire/Lisa van der Heide Fotografie: Rumor has it

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+