Winactie: 5×2 toegangskaarten voor de Exclusive Spring Fair (GESLOTEN)

Tijdens het paasweekend wordt Kasteel Groeneveld omgetoverd tot een hoogwaardige binnen- en buitenbeurs. Van 19 tot en met 22 april kun je in het kasteel de Exclusive Spring Fair bezoeken en via Elegance maak je kans op twee toegangskaarten. 

De Exclusive Spring Fair is een unieke woon- & lifestyle beurs waar luxe funshoppen wordt gecombineerd met entertainment en waar je kunt genieten van heerlijk eten bereid in foodtrucks. Het hele kasteel zal in teken van de beurs staan. Binnen worden drie etages gevuld allerlei onderdelen van een luxueus leven. Zo worden de etages ingedeeld in themakamers. Thema’s waar je aan kunt denken zijn kunst, vakanties, juwelen en wonen. Zo zal er smaakvolle kunst aanwezig zijn, maar ook droomvakanties, antieke juwelen en exclusieve interieurs.

In de kasteeltuin vind je alles wat met buiten te maken heeft: hoveniers, tuinmeubelen en -decoraties, maar ook wijnen. Buiten staan ook de foodtrucks. Naast wijnen kun je dus ook verschillende delicatessen proberen die bovendien biologisch zijn.

De beurs kun je bezoeken met het hele gezin, want ook aan de kleintjes is gedacht. Op de zolder van het kasteel is de tentoonstelling ‘Fabeltjesland’. Daarnaast zijn er verschillende aan Pasen gerelateerde activiteiten zoals de zoektocht naar de ‘vijf gouden Exclusive Spring Fair eieren’.

Winnen?
Elegance geeft 5×2 toegangskaarten weg.
Kans maken? Laat hieronder je gegevens achter.
Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.
De winactie loopt tot vrijdag 22 maart. 

Tekst: Mireille Sneekes

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+