7x de mooiste items voor onder de boom

Elegance stelt de ultieme Kerst-wishlist samen met cadeaus die je wil (nee, móet!) hebben.

Aftellen maar!
Met ‘Charlotte’s Beauty Universe’ creëer jij elke feestdag een nieuwe look. Met deze kalender vol iconische producten wordt het lastig om elke dag slechts één deurtje te openen…


adventskalender

Charlotte Tilbury, €185, de adventskalender koop je hier 

Shine the light
Gezellig voor bij het kerstontbijt… Jacques Cavallier Belletrud, meester-parfumeur van Louis Vuitton, stelde vier geurkaarsen samen. ‘’Elke kaars neemt je mee in een emotionele wervelwind naar vervlogen herinneringen.’’.

geurkaarsenLouis Vuitton, €175, haal hier de kaarsen in huis

More is more
Als snoepjes verpakt zijn ze: de full-size Liptensity Lipsticks van M.A.C. Met meer kleuren dan jij waarschijnlijk in de boom hebt hangen val je goed op deze kerst!


m.a.c
M.A.C, € 69,50, je scoort ze hier

Artistiek parfum
Het Italiaanse lifestyle en fashion merk ‘Acqua Di Parma’ vroeg kunstenaar Clym Evernden een artistieke editie te maken van het legendarische parfum.

parfumAcqua Di Parma, € 160, Scoor de parfum hier

Just in case
De nieuwe collectie lifestyle-producten van Paul Smith ademend vrolijke prints als bloemen en sterren. Ons favoriete item? Dit smartphonehoesje.

telefoonhoesjePaul Smith, €80.00, shop het hoesje hier

Voor hem
Het trendy horlogemerk Hublot heeft een store geopend in hartje Amsterdam. Omdat dat te vieren hebben ze een limited edition in het leven geroepen die in het teken staat van de hoofdstad. Je moet er wel snel bij zijn want de collectie kent slechts 20 stuks.


horloge

Hublot, € 22.800, je bestelt de limited edition hier

Love in space
Van luipaardprint tot Galaxy, de love-collectie van Fabienne Chapot heeft het allemaal. Wij zijn verliefd op dit jurkje:

jurk goed

Fabienne Chapot, €159,99, je shopt het jurkje hier

Tekst: Daphne Mulder

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+