De parels van MVDT COLLECTION

Nee, bij de sieraden van MVDT COLLECTION vallen parels niet meteen in het oog, maar ze worden op de redactie wel beschouwd als pareltjes en een lust voor het oog. Nog niet bekend met het merk? Wij leggen uit! 

Oprichtster en designer

Merken van Nederlandse bodem omarmen we sowieso graag en laat MVDT COLLECTION nu zo’n merk zijn. De drijvende kracht achter de originele designs is Marlous van der Toorn. De creatieveling heeft een achtergrond in de mode, maar vier jaar geleden gooide ze het roer om en ging ze een halfjaar op reis naar Bali, waar ze van locals leerde hoe ze sieraden kon maken. En die kunst zette ze door…

Droom

Van der Toorn droomde er namelijk al langer van om designer te worden en durfde deze stap dus te zetten toen ze zich aan de andere kant van de wereld bevond. En haar werk sloeg aan: de ontwerpen zijn origineel en daardoor verrassend en opvallend. Daarbij zijn de sieraden gold plated, waardoor je niet schrikt van het prijskaartje en je je sieradendoosje kunt blijven aanvullen.

Collecties

Inmiddels is van der Toorn enkele collecties verder. Die collecties bevatten allerlei soorten sieraden: zelfs bodychains en enkelbandjes worden niet vergeten. Ook variëren de collecties in stijl. Van vrouwelijke en elegante designs tot juiste stoerdere, dikke sieraden en van letters en vormen tot gedraaide slangenringen die door hun fijne, minimalistische stijl echt niet alleen voor de allerstoerste zijn.

Parels

Na die collecties vond de ontwerpster dat ze klaar was voor een nieuwe stap en creëerde ze een collectie uit echt goud. En deze, jawel, zijn vaak afgetopt met parels. We like! 

Nieuwsgierig naar de collectie? Klik dan hier.

Tekst: Mireille Sneekes

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+