Elegance genomineerd voor Mercur Tijdschrift van het Jaar 2011


Elegance is genomineerd voor Mercur Tijdschrift van het jaar 2011! Hoofdredacteur Anita Willemars werd woensdag 2 november door de organisatie van Mercur gefeliciteerd. Op 8 december zal bekend worden gemaakt welk blad deze prestigieuze titel in de wacht mag slepen.

We zijn natuurlijk waanzinnig blij en trots dat we voor deze prijs genomineerd zijn. De afgelopen periode hebben we met hart en ziel gewerkt aan onze positie op de lezersmarkt. De unieke combinatie van mode, kunst, reizen en elegante vrouwen maakt ELEGANCE sterk onderscheidend. Elegance, de eerste glossy van Nederland, is al zeventig jaar hét tijdschrift voor sterke, eigenzinnige en elegante vrouwen.

Comeback
Door de uitreiking van de Elegance Awards 2011, aan de meeste elegante vrouwen van Nederland, en de deelname aan het tv-programma Mijn Geheime Missie is Elegance meer dan ooit onder de aandacht van het publiek gekomen. We hebben dan ook een stijgende oplage verworven in een periode van daling. Daarnaast is de eigen website Trips en Travel (www.elegance.nl/trips-travel) zeer succesvol, met de reisverhalen van eigen hand en reisaanbiedingen die direct geboekt kunnen worden.

Andere kanshebbers
Andere titels die kans maken op de Mercur Tijdschrift van het jaar 2011 zijn: Flow magazine, Grazia, JAN magazine en LINDA. We vinden het een eer genomineerd te zijn, maar we gaan voor de hoofdprijs!