Beachy high tea in majestueus Waldorf Astoria

Voor iedereen die Amsterdam niet verlaat deze zomer, biedt Waldorf Astoria de oplossing. Summer Afternoon Tea in het hart van Amsterdam. Deze bijzondere ervaring geeft het ultieme zomergevoel.

Met ‘the beach’ als inspiratiebron voor de nieuwe Summer Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam is het niet meer nodig om naar het strand te gaan. Zon, zand, surfen, golven en schelpen zoeken op het strand dienen als inspiratie. Dit is terug te zien in de prachtige, met schelpen gedecoreerde gebakjes. De zoete en hartige patisserie zijn niet alleen geweldig om te zien, maar smaken ook nog eens hemels. De hartige hapjes die je kunt verwachten tijdens de Summer Afternoon Tea: luchtbedjes van gerookte zalm, roomkaas en pistou, zeewiercrackers met een zeester van geitenkaas en duindoornbes en een masala strandbal. Ook zoetigheden zijn in overvloed aanwezig. Een surfboard gemaakt op een eclair met citroenmerengue, octopus op een cupcake met Ruby chocolade, een kokosnoot met piña colada en tot slot een exotische schelp met rum, munt en limoen. En geloof ons, die wil (nee, moet!) je proeven. Snel reserveren dus!

De Summer Afternoon Tea is t/m 31 augustus te reserveren (dagelijks van 15.00 – 17.00 uur). Reserveren kan telefonisch of via de mail.

Tekst: Marjolein van de Munt Fotografie: Waldorf Astoria

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+