5X schitterende Oscars-looks

Het zal niemand ontgaan zijn: afgelopen zondag was de 91e Oscars-uitreiking in Los Angeles. In de ruim vier uur durende show in het Dolby Theatre in Hollywood werden de Academy Awards uitgereikt. Elegance is groot fan, alleen al om onze favoriete celebrity’s te zien stralen in prachtige jurken met schitterende juwelen. Deze 5 looks zijn de favorieten van de redactie. 

Regina King awarded for Best Actress in a Supporting Role at the 91st Academy Awards in Los Angeles on February 24, 2019

Regina King, winnares van de Best Actress in a Leading Role-award droeg een mooie clean dress met peervormige diamanten oorbellen van 7.92 karaat, een ring van 10.51 karaat en een armband van 53.43 karaat.

EMMA STONE

Actrice Emma Stone was genomineerd voor Beste Vrouwelijke Bijrol droeg een op maat gemaakte Louis Vuitton jurk, geborduurd met pailletten, parels en kralen.

LAURA HARRIER

Actrice en model Laura Harrier droeg ook een op maat gemaakte Louis Vuitton jurk. Een ethisch en ecologisch verantwoorde jurk in zijden crêpe geborduurd met glazen kralen, Swarovski kristallen en pailletten.

Letitia Wright

De Britse actrice Letitia Wright droeg een Dior Haute Couture cocktailjurk uit de Herfst Winter 2018-2019 collectie. Prachtig palmborduurwerk in goud, mat zilver en oudroze sieren de jurk.

Schermafbeelding 2019-02-26 om 10.26.19

Actrice en zangeres Lady Gaga, genomineerd voor Beste Actrice en Beste Originele Lied uit de bekende film A Star is Born, droeg ze één van de grootste gele diamanten ter wereld. Een heuse primeur, want de 141 jaar oude Tiffany Diamond is voor de eerste keer in geschiedenis vertoond op de rode loper can een awards show. Side note: de laatste die de diamant, met een gewicht van 128,54 karaat, droeg, was Audrey Hepburn voor de publiciteitsfoto voor Breakfast at Tiffany’s. 

Tekst: Mireille Sneekes Fotografie: Getty Images

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+