3 x lezen onder een dekentje op de bank

Het is herfst en dit betekent dat de avonden lang en donker zijn. We zitten liever binnen dan buiten, verruilen pumps voor pantoffels en lezen in plaats van zappen. Drie boeken waarmee het goed cocoonen is. 

De zeven zussen – Lucinda Riley

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar geadopteerde zussen bijeen in hun ouderlijk huis. Ze krijgen allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden leidt haar naar Rio de Janeiro. Kan ze daar haar achtergrond ontrafelen? De zeven zussen, €19,99.  

Om wie je bent – Aaltje van Zweden

Als Aaltje op achttienjarige leeftijd Jaap van Zweden in het Concertgebouw ontmoet, slaat de vonk direct over. Het stel trouwt binnen een jaar en al snel neemt de carrière van Jaap een grote vlucht. Samen krijgen ze vier kinderen. Bij de derde zwangerschap vermoedt Aaltje dat er iets mis is. Na de geboorte van hun zoon Benjamin wordt er autisme bij hem vastgesteld en komen herinneringen over Aaltje’s onveilige jeugd naar boven. Om wie je bent€18,99.

De mogelijkheid van jou – Sophie van der Stap

Laurence woont in Parijs, is modeontwerpster en omringd door vrienden en geliefden. Laurent is schrijver, onafhankelijk en misschien zelfs eenzaam. Beiden balanceren tussen verbeelding en realiteit, gemis en geluk. Het stel ontmoet elkaar en wordt verliefd. Op een betere versie van zichzelf, op een mogelijkheid tot volwaardige liefde. Ze gaan op in de ogenschijnlijk perfecte harmonie van hun verbond, maar is hun relatie wel zo volmaakt? De mogelijkheid van jou€18,99.

Tekst: Lisa van der Heide

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+